find din stil, klædeskabet, ny stil, stiletter, tøj

Stop med at være så doven

Er du træt af det samme gamle tøj, træt af at hive den samme tøjstil ud af skabet hver eneste dag og træt af at være det samme blah ansigt ud ad til. Jamen ændringen er nem nok, du må stoppe med at være så doven!

More...

I sidste uge ankom jeg, en ganske almindelig dansk-sommer-regnvejrs-torsdag-aften hos min veninde, iført stiletter og stramme bukser. ’Waou hvor ser du godt ud’ sagde hun prompte, ’det var nok et fint møde du lige har været til’, men nej (mit møde var blevet aflyst) så stiletterne og mit skønne outfit var for hendes skyld – eller rettere det var for MIN egen skyld. Jeg trængte simpelthen til stiletter! Og så var det vi kom til at tale om, hvorfor det egentlig er vi gang på gang vælger den nemme løsning med de samme sko og det tøj?

Går du og drømmer om en anden livsstil men alligevel vælger det samme gamle blah tøj?

Jeg møder virkelig mange kvinder som har smykkeskrinet fyldt med spændende halskæder og pynte ting og alligevel ende de med at have den samme halskæde på hver dag. Det samme gælder sko og langt hen ad vejen også for tøjet som komme over hovedet. Hvad er det som får én til at tro, at ved at tage det samme på som i går – ændre noget ved det liv jeg drømmer om for i dag?

Vi talte om undskyldningerne vi nemt hænger fast i …. At det er upraktisk med stiletter på en cykler (nope overhovedet ikke, prøv det du føler dig straks mere sexet) – undskyldninger som at vi skal være forberedte på al slags vejr og vi ikke orker alt det skiftetøj! Og rigtig tit hører jeg undskyldningen om at ’jeg så sjældent har lejlighed til at klæde mig pænt på’.

Vi kan alle sammen have brug for et frisk pust i klædeskabet og hvordan vi sætter tingene sammen, og hvis noget keder dig hvorfor så gentage det? Stop med at være så doven!

Jeg ved godt vi lever travle liv og at vores ansvarsområder og tid kan være prioriteret andre steder, og ja vi cykler rundt i al slags vejr men inden du næste gang brokker dig over hvor kedeligt du føler dig klædt, og hvor lidt tøj eller meget tøj du har i klædeskabet, så tænk over hvor meget energi du egentlig har lagt i den forandring du ønsker?

Stop med at være så doven!