​Ryd op og find dig selv på 10 timer
Et personligt online coaching-
 og oprydnings forløb til dig,
 som er klar til nye valg og vaner!

Ring og hør om mulighed for et online coaching forløb. 
Jeg er flyttet til Spanien og tager kun få i forløb.
Tak

Dit valg af tøj har lige så stor betydning for dit liv

som indretningen af dit hjem og kontor.

Når dit liv er ude af balance, er der chancer for, at dit klædeskab også er!

Er du klar til:

 • At have mindre kaos i klædeskabet (og dit liv)?
 • At styrke dit selvværd og elske dig selv? 
 • At få tjek på dine farver og undgå fejlkøb?
 • At stå ved dig selv og dine beslutninger?
 • At genfinde din stærke feminine side?

Du kan forvente:

 • At få ryddet op i klædeskabet 
 • At bliver god til oprydning
 • At få et stærkt selvværd og stråle som en sol
 • At blive bedre til at sætte personlige og professionelle mål og grænser
 • At blive beslutningsdygtig
 • At kende dit personlige Feng Shui element (farver og mønstre til tøj som styrker dig)
 • At blive sikker på dig selv
 • At blive mere effektiv i dine valg
 • At jeg støtter dig hele vejen igennem forløbet

Du er garanteret den forandring du ønsker,
hvis du er villig til at:

 • Åbne dit hjerte til din egen indre styrke og ydre forandring
 • Gøre noget andet end du plejer
 • Lave personlige øvelser, som jeg giver dig mellem vores sessioner
 • Holde de aftaler, vi laver
 • heart-o
  Bruge 10 minutter dagligt på at følge mine guidede meditationer (som du får tilsendt på lydfiler)

Ryd op og find dig selv på 10 timer

Du får:

 • 6 intensive 1:1 coaching sessioner over telefon 
 • 4 timers hands-on oprydning i klædeskabet, hvor jeg kommer hjem til dig og hjælper dig med sortering og indretning af dit klædeskab samt masser af tips til praktisk og nem organisering af dit klædeskab
 • 4 lydfiler med mine indtalte mindfulness-øvelser, som du træner mellem sessionerne
 • Mail support mellem sessionerne med opsummering og personligt målrettet vejledning
 • Intro til Feng Shui og din personlige farve, mønstre og former
 • Motivations ark

Fordelene ved forløbet:

 • Du bestemmer selv hvornår på dagen og ugen dine sessioner skal være, 
 • inden for tidsrummet kl. 11.00 til kl. 21.00.
 • Coaching sessionerne foregår over telefon eller Skype, du sparer både tid og penge på transport. Du behøver altså ikke befinde dig på Sjælland.
 • Coaching sessioner face to face, er også en mulighed. Begge dele virker lige effektivt.
 • Du kan starte, lige når det passer dig.
 • Alt er tilrettelagt, så du kan implementere redskaberne med det samme.

Coaching giver dig en stærk mulighed for udvikling og fremskynder processen mod dit mål. Coaching belyser dine skygger og giver dig mulighed for at ændre dine overbevisninger.

Mindfulness skaber ro og støtter dig i at fastholde nye vaner.

Oprydning skaber overblik og letter både dit fysiske og mentale rum.

Hvad siger tidligere kunder:

Rebekka Owe foto

"Gertie Mille har en særlig menneskelig musikalitet som gør, at hun guider og  leder en på vej med en stor lydhørhed."


"Gertie Mille er empatisk, undersøgende, og nysgerrig uden at være nyfigen og jeg følte mig meget hurtigt meget tryg i hendes selskab. Hun fik effektivt men blidt og venligt støttet mig i at tage et par store beslutninger uden at det føltes som særlig svært. Og jeg er i dag glad for den retning Gertie Mille fik guidet / ledt mig i.
Hun har en særlig menneskelig musikalitet som gør, at du "guider" og "leder" en på vej med en stor lydhørhed. Ikke ved at gå "bag ved og skubbe", eller "foran og trække", men ved at gå ved siden af en og "lede sammen med en" efter de rigtige svar og beslutninger.
I perioden havde jeg netop mistet et meget tæt familiemedlem og derfor sørgede. Den del af processen tacklede Gertie Mille også på den fineste måde med sit kærlige, kloge og lyse sind.
Jeg kom fra hver en samtale med bedre humør og mere mod på det.


Min varmeste anbefaling af Gertie Milles coaching til at foretage valg og beslutninger. ​


Rebekka Owe -

Yogalærer & Skuespiller, København

sundt mad

"Gertie Mille hjalp mig med at rydde op i nogle tanker jeg havde om mig selv."


"Mit fokus var, at blive bedre til at holde min beslutning om at spise sundt og mere antiinflammatorisk, fordi jeg har slidgigt i det ene knæ. Om dagen gik det normalt godt med at holde min beslutning, men om aftenen gik det altid galt. Jeg var tilbøjelig til at slippe min beslutning, i en kombination af dovenskab og behov for hygge.

Allerede efter den første session, fandt jeg - ved hjælp af Gertie Milles coaching, frem til en støttende sætning, som har hjulpet mig til at stå meget mere fast på min beslutning.

Nu spiser jeg sundt og har selv taget styring. Jeg har endelig kunne give slip på min tidligere overbevisning om ”pyt, det gør da ikke noget at snyde lidt” og allerede efter kun 2 uger kan jeg mærke, at det hjælper på inflammationen."


Benedikte Andersen -

Frederiksberg

Karen Hasseriis

"Gertie Mille er virkelig en ekspert på sit felt!" 


"Jeg kan virkelig mærke effekten af den hjælp jeg har fået til mit hjem, af Gertie Mille fra Rundh Harmoni.


 Der er kommet så meget mere glæde, lethed og flow ind omkring oprydning og indretning. Hun har gennemgået vores hjem og mit klædeskab, og hun fik hurtigt et blik for, hvad vores stil er, plus at der skal være plads til både det feminine og det maskuline. Hendes hjælp er en virkelig dejlig blanding af gode coaching spørgsmål, nænsomhed, klarhed, overblik, sans for form, farver og orden.


Og vi fik tips og tricks med, både om hvordan vi kan indrette med feng shui og så nogle helt praktiske (hvor køber jeg hvad) noget jeg helt sikkert ikke selv havde regnet ud. Kan på alle måder kun sige, at jeg både har mod på selv at fortsætte projektet OG ikke kan vente med at hyre hende til at komme igen. Gertie Mille er virkelig en ekspert på sit felt! TAK!"


Karen Hasseriis -

Lovecoach, Århus

Stine Blæsild foto

"Jeg fik et par indsigter, som jeg slet ikke havde tænkt over før." 


"Det har været meget brugbart for mig at blive coachet af Gertie Mille. Jeg fik et par indsigter, som jeg slet ikke havde tænkt over før. 


Jeg er en meget visuel person og vekselvirkningen mellem at få indkredset hvad vi skulle tale om og at visualisere “mit rum” og lige at komme til stede i form af guidet meditation, virkede rigtig godt for mig. 

Jeg var meget afslappet og følte mig meget tryg. Gertie Mille har en meget behagelig stemme. Tak."


Stine Blæsild 

- Afdelingsleder, København

Silvia Rytter

"Top professionelt og stor guide til at få styr på meget andet i sit liv end blot klædeskabet."


"Jeg fik gode samtaler og hjælp i processen med at smide ting og tøj ud efter min mor gik bort. Det var rart at mærke den omsorg Gertie Mille gav mig i processen.


Fantastisk stor hjælp med oprydning. Top professionelt og stor guide til at få styr på meget andet i sit liv end blot klædeskabet. 


Kan klart anbefales!"


Silvia Rytter 

Virtuel Assistent, Alicante

Isabelle Denaro foto

"Mit hjem styrkede min succes og mit ægteskab."


"Gertie Mille har lavet Feng Shui på vores 3 sidste boliger. Jeg elsker at finde ud af hvordan møblerne kan stå og farverne kan skabe den energi jeg og vi i familien har behov for, for at få det bedre med os selv og hinanden. 

Det styrkede både mit ægteskab og min succes. 


Gertie Mille er også en fantastisk stor hjælp med oprydning. Hun fik os motiveret til at downsize alle familiens flyttekasser!


Kan klart anbefales!


Isabelle Denaro 

Sanger og Filmmaker

Lidt om hvem jeg er

Oprydning i mit ægteskab.

Det hele startede med køkkenskabene tilbage i 1999, hvor jeg første gang opdagede hvordan oprydning kunne komme ud af balance! 

Jeg har altid haft en naturlig sans for orden og organisering, og rutinerne er vel egentlig en gave fra mine forældre. Allerede i ´92 da jeg flyttede til Madrid med min daværende mand, var jeg blevet inspireret af Feng Shui til at se mere spirituelt på mine omgivelser. Men i frustration og mindreværd øgede jeg langsomt min perfektionisme for orden og oprydning - hvilket gjorde mig til lidt af en desperate housewife! Jeg følte mig alene og usikker, jeg tvivlede på hvem jeg egentlig var, og hvad jeg skulle med mit liv, og det eneste meningsfulde jeg kunne var at sørge for, at huset stod fuldstændig perfekt. Så måtte min mand da elske mig.

Lidt om livets uddannelse

Kontoruddannet i København.  Grafisk uddannet i Paris.  Grunduddannet zoneterapeut i Madrid.  Feng Shui-uddannet i København.  Mindfulness Master Coach i Århus. 

Livets vej og min passion for det holistiske har skabt mig og mit produkt.

Din forvandling vil sprede sig som ringe i vandet


DIT YDRE AFSPEJLER DIT INDRE.

​​​​Hvad er din investering?

 • Du får hele pakken for 12.000 kr. 
 • Spar 900 kr. ved betaling af hele forløbet på en gang.
 • Ved betaling af hele forløbet på en gang er din pris altså 11.100 kr.
 • Priserne er inklusiv moms

Klar til forandring?

Ring på 26 17 19 01 og fortæl mig om din udfordring. Samtidig kan vi aftale hvornår det bedst passer dig, at starte dit forløb. Efter betaling får du straks tilsendt et lækkert interview, så du kan komme igang med den forandring du ønsker.

Skriv til Gertie Mille Rundh på info@rundhharmoni.dk, hvis du har spørgsmål.

Ring nu til en halv times samtale om forløbet.

Ring til Gertie Mille på +45 26 17 19 01