Et dagligt flow af ting som kommer på plads

SORTER: BEHOLD KUN DET DU ELSKER!

Gemmer du på ting du egentlig ikke holder så meget af? fejlkøb, gaver eller arvegods! Behold kun det du virkelig holder af at omgive dig med, det skaber glæde, rum og harmoni. Få hjælp til at sortere dine ting. Det kan være et specifikt område i hjemmet. Det kan være alt fra et klædeskab, køkkenskuffer til flere værelser eller loftrum. Jeg hjælper dig i sorteringsprocessen med spørgsmål så du selv (hurtigere) ved om du skal gemme eller slippe den ting. Efter sorteringen hjælper jeg dig med videreekspedering til enten genbrugspladsen, salg online eller som donation et sted.

RYD OP: HVER TING HAR SIN PLADS
- Ryd op en gang for alle

Er du træt af rod? Træt af at bruge unødig tid på at lede efter dine ting? Er rod blevet grunden til skænderier i hjemmet? Betaler du dyrt gebyr fordi dine regninger ikke bliver betalt til tiden? Har du glemt hvad du har stående på loftet? Mistet overblikket over hvad der gemmer sig i dine skabe? Ryd op en gang for alle. Hvis du har lyst til at oprydning skal være noget du beskæftiger dig MINDRE med, så kan jeg hjælpe dig frem til et personligt system som virker for dig (og din familie). 

Planlæg din flytning, SPAR TID OG PENGE -
– der er ingen grund til at betale for at flytte ting, som du ikke længere bruger

Få hjælp til at planlægge din flytning, få overblikket af opgaverne. Sorter, smid ud, giv væk – der er ingen grund til at betale for at flytte ting, som du ikke længere bruger. Jeg hjælper dig, rum for rum med sortering af møbler, ting og tøj. En velorganiseret flytning sparer dig for meget tid, kræfter og penge. Og kasserne med det du holder af kommer i de rigtige rum, direkte ved indflytningen. God start i et harmonisk hjem.