elementer, Feng Shui, verdenshjørner

Hvilken farve skal min hoveddør være?

Jeg har altid syntes det var så sjovt at gå rundt i England og se på deres hoveddøre og entrepartier. I England maler man gladeligt hver sin ønskede farve på hoveddøren, så dør om dør står gul, grøn, lilla, tyrkis, hvid, orange osv. Nogle går 'all in' med søjler og hængeplanter, andre med belysning og eksotisk dekoration. Hvilken farve ville du elske din hoveddør var malet i?

More...

Farver giver både en følelse og et indtryk. Farver forskrækker, de dulmer, overrasker og de fortæller. Farver giver dig super god energi, eller suger al energien ud af dig.

En knald rød hoveddør kan virke chokerende på nogle, det kræver specielt mod her i landet, at farve sin hoveddør en skarp farve men hoveddøren og indgangspartiet er invitationen til dit hjem. Det er den energi som modtager dig hver gang du kommer hjem, og hver gang du får gæster.

Alt efter hoveddørens placering kan du benytte forskellige farver til at afbalancere af De 5 Elementer og til at løfte energien,  beboernes humør og effektivitet og stemning.

I Feng Shui, ud fra kompasretningen kan jeg anbefale at du løfter energien til dit hjem med disse farver, og husk, det behøver ikke være den skarpe nuance, du kan vælge pastel.

I syd er rød, orange, dyb lilla og grøn styrkende farver, i sydøst er lilla i alle nuancer eller blå gode. Øst kan du vælge grøn i alle nuancer eller en smuk træ dør, nordøst, brun og beige, i nord er alle de blå nuancer gode samt sort og hvid et godt valg, nordvest, grå, hvid metal og brun, vest, hvid, sydvest pink og røde i alle nuancer!

Rigtig god fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *