elementer, Feng Shui, ny stil

giver dit hår dig kærlighed?

Jeg tror på at alt er energi.

At det vi omgiver os med det påvirker os,

godt eller dårligt.

Jeg tror også på at vi kan ændre vores omgivelser og vores energi.

More...

Der sker vildt meget i mit liv for tiden og det kræver fokus og ansvarlighed. Det kræver planlægning og struktur. Derfor gik jeg til frisøren i dag - og vi fik en lang sjov samtale om hele dette emne og om, hvordan vores hår også kan klippes og farves ved hjælp af Feng Shui.

Mit hår er blevet glattet og klippet med kant - det udstråler maskulinitet. Det glatte og korte hår er maskulint og styrker den energi i mig. Det er hvad jeg har brug for lige nu. Det er det maskuline metalelement jeg leger med.

Får jeg brug for at fremstå - eller selv føle mig mere kærlig - mere rolig og groundet så kan jeg vælge at krølle mit hår. Sætte en blomst i, eller hænge flagrende øreringe af fjer eller naturperler. Det vil straks frembringe den kærlige moder-jords egenskaber. Det vil også virke mere tiltalende og feminint på en mand. Langt flagrende, let krøllet hår - det kan tiltrække kærlig opmærksomhed fra en mand - men det kan jo være det er tid til forandring - og at du skal klippe noget af, give slip på noget for at finde harmonien igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *