elementer, Feng Shui, Oprydning, Rengøring

Fik ryddet op og kom af med sin astma!

Fik ryddet op og kom af med sin astma!

More...

Hjørnet blev brugt til opbevaring af sko og alt mulig andet som med tiden bare var blevet glemt der. Der stod en kommode og flere hylder var hængt op på væggen. Der var proppet med ting og sager – alt muligt. Over det hele.

Inden jeg ankom, havde jeg udregnet boligens Feng Shui. Vi gik i gang med at rydde op og jeg spurgte ind til hendes helbred. Jeg fortalte hende at netop dette område af hjemmet var området for helbred og med alt det rod så var alle energierne blokeret. Det er jo ikke svært at se for hvis du ikke kan komme til med en støvsuger, en støveklud eller du ikke kan finde det du skal bruge fordi alt ligger hulter til bulter – så kan luft heller ikke smyg sig igennem. Det er stagneret energi. Det blokerer.

Hun satte sig ned og græd.

Hendes astma var blevet værre og værre. Det var blevet en sygdom som på mange planer hæmmede hende og hun blev pludselig bevidst om, at hun selv havde været med til at forværre sygdommen. Både med rod i området for helbred – men også bare med al det støv som lå der!

Vi fik ryddet op og gjort rent. Vi smed virkelig mange poser ud med gamle sko og tasker, parfumeflasker og souvenir, dimsedutter og ting som slet ikke hørte til i det hjørne.

Ud over oprydning og rengøring afbalancerede vi også elementerne. Det vil sige at vi fjernede alle de spidse, opadgående røde dekorationer som er ildelementet. For ild brænder træ. Og dette hjørne lå i boligens træelement hjørne.

I stedet for sørgede vi for at få friske grønne planter og dekoration hun allerede havde i hjemmet, som var lavet af træ eller som var grønt. Hun havde den sødeste drømmefanger, kan jeg huske, lavet af sit barnebarn med grønne perler og af grene fundet i skoven.

Hun tog en dyb beslutning om at ville være rask.

 Hun begyndte at se efter måder hun kunne ændre på det - på flere planer. Det hele startede med oprydning af et hjørne i hendes hjem, det førte til kostændring og træningsprogram og for at gøre en lang historie kort, så var hun fri af sin inhalator efter små 2 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *