Feng Shui, find din stil, klædeskabet, ny stil, tøj

Feng Shui dit Klædeskab

More...

som at dække bord til dine gæster. Hvilken stemning ønsker du?

Der er stor forskel på om det er sovs og flæskesteg der serveres, vegan eller du har inviteret til coctails. Dekorationen og stemningen er vidt forskellig ik'? er det sjove Hawaii guirlander eller brun hørdug du kommer på bordet?

Det samme gælder for dig og dit tøj.

Feng Shui dit Klædeskab handler om bevidst påklædning. At du bevidst vælger farver og mønstre som skaber den stemning du har lyst til og brug for.

For mig handler det hele tiden om at skabe harmoni - 

                    mellem den jeg er, det jeg udstråler og det jeg gerne vil opnå.

Jeg elsker at arbejde ud fra den forståelse, at alt er energi, alt forandrer sig hele tiden og at jeg kan påvirke det. Indefra og udefra.

Lige nu er vi på vej ind i efteråret, vi trækker os stille og roligt tilbage, hjem i stuerne og tager trøjer og tæpperne frem. Det er en drøn hyggelig tid på året, jeg elsker efterår. Men hvis du lige har brug for at være effektiv og udadvendt endnu - hvis du har brug for at at gøre opmærksom på dig selv (på jobbet eller til en date), så vil jeg anbefale at du tager solens stråler med på din vej til succes.

Brug gule, røde, pink farver. Brug fløjel og spraglede tørklæder.

Brocher som giver det der lille touch af lys på din jakke.


Det vil ikke kun påvirke dig og dit humør - dem omkring dig kan også mærke når du bevidst løfter din energi.

Trænger du til fokus, planlægning og seriøsitet vil jeg derimod anbefale dig at stryge den hvide skjorte og holde dig til pastellerne. Men hvis du har tendens til at være lidt ked af det så er det solens farver du skal holde dig til.

Rigtig god fornøjelse og god weekend

kærlig hilsen Gertie Mille