Uncategorized

Feel Good

Miss Feel Good, det er mig, sådan har jeg det & sådan er jeg! Hver morgen er min absolut første prioritet, at have det godt med mig selv! Feel Good giver mig de mest vidunderlige oplevelser og sødeste mennesker omkring mig.

More...

Feel Good fylder mig med en dyb taknemmelighed og i denne uge fik jeg så stadfæstet navnet af folkene bag Isabelle Denaro filmhold hvor jeg var co-assistent på indspilningerne af musikvideoen og ansvarlig for, at alle fik mad & drikke & god energi til deres arbejde.

Det var også denne uge, at min datter blev 18 år og jeg fik samlet hele familien fra Jylland til Frankrig, til en hel dag med brunch, Tivoli og BBQ. Det var en vidunderlig dag med gensyns glæde, sol og kram og masser af hygge! Og nu har min store datter allerede sat sit første X i en valgkampagne!

Udover at være Miss Feel Good på musikvideoen har jeg i de sidste 3 uger været med i en fantastisk engageret gruppe af frivillige som støttede op om Manu Sareen og hans valgkampagne. Det gik desværre ikke så godt for Manu men budskabet om Mere Kærlighed mellem mennesker er en dyb beslutning jeg personligt tog for flere år tilbage - Hver dag at gøre mit bedste for at give et brusebad af ubetinget kærlighed til alle jeg møder på min dag!

Jeg er dybt taknemmelig for alle jer som følger min side om Oprydning og Indretning & Feng Shui. Jeg elsker at organisere og rydde op og jeg elsker at møblere og finde de bedste muligheder i hjemmet så både beboere og gæster føler sig hjemme og omgivet af kærlighed. Jeg elsker at "Feel Good" og jeg håber at I alle modtager lidt af min Feel Good stemning gennem læsningen her på siden. Ring hvis du også vil have lidt af min Feel Good i dit eget hjem!

Den smukke buket jeg fik foræret på min datters fødselsdag holder endnu men enkelte af roserne var blevet trætte så dem lagde jeg i min skønne pink balje og nød et fodbad med velduftende olie.

Feel Good venner der er god grund til det link til Isabelle Denaro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *