Ubalance facinerer mig. De fortæller, at der er et eller andet vi gør for meget eller for lidt.

Jagten på harmonien startede for mig med oprydning i hjemmet, bevidst indretning med farver, former og materialer efter den kinesiske filosofi om afbalancering via Feng Shui. Gennem coaching forstod jeg, at det vi tror på, er tanker vi tænker igen og igen, og at det bliver til overbevisningen om hvem ‘jeg er’. ‘Sådan er jeg’ siger vi og tror det er fastlagt. Da buddhismen kom ind i mit liv i 2009, lærte jeg at der kun er en som har ansvar for mit liv. Og det er mig. Jeg kan ændre mig selv og mine omgivelser.

I dag har vi en kæmpe risiko for at dø af en sygdom eller en tilstand, hvor vi får oplyst, at der ikke er nogen behandlingsmulighed. Følgende informationer kan hjælpe dig til selv at gøre noget, så din krop kan helbrede sig selv. Videnskabelige dokumenter følger, nederst på siden.

Har du (også) prøvet ALT?

Grunden til, at jeg ligger der på briksen med nåle og sugekopper på ryggen (som du kan se på billedet) er, at jeg altid har lidt af nakkesmerter. De er nok kommet fra et piskesmæld jeg fik ved en ulykke da jeg var 21 år. Der har altid været sådan en knirken i min nakke og jævnligt stor smerte lige ved kraniekanten. Jeg har også altid haft en trykken og susen i venstre øre og kløe af psoriasis i højre side af hovedbunden. Min hud er sensibel og så har haft jeg altid haft brug for (alt for) meget søvn.

En stor del af sygdomme og helbredsmæssige ubalanacer har noget at gøre med funktionen af dit immunforsvar og skader på de frie radikaler. Det er derfor naturligt at formode, at forøgelsen af Redox Signalmolekyler vil forbedre disse tilstande og hjælpe med at forebygge dem.

I slutningen af oktober 2019 blev jeg introduceret til en helt ny teknologi

et kæmpe gennembrud indenfor sundhed og velvære.

Bedre søvn på 7 dage!

Der gik præcis 7 dage! eller nætter skal jeg måske hellere sige. Læs med her

Det lyder vildt ja, men det er virkelig sandt. Efter bare 7 dage med at drikke ASEA, som er Redox Signalmolekyler, sover jeg som en baby og jeg vågner frisk efter 7-8 timer. Jeg har en helt anden, ny frisk energi. Det har virkelig ændret min dag, at jeg sover godt og mindre om natten.

Men grunden til at jeg købte dette produkt var jo faktisk, at jeg ville af med den irriterende kløe i hovedbunden og jeg ville da også gerne af med de nakke smerter. Det tvivlede jeg nok mere på om ville lykkes.

ASEA må ikke påstås at helbrede nogen form for sygdomme eller medicinske tilstande. ASEA er ikke et medikament, men et kosttilskud, der hjælper dine celler til at kunne kommunikere med hinanden og bringer din krop i balance

Min akupunktør kunne ret hurtigt mærke, at jeg blev mere blød i nakken, hvilket hjalp behandlingerne. Jeg havde det betydeligt bedre. Efter små 3 måneder havde jeg ingen nakkesmerter længere. Overhovedet. Ikke længere den der knirke lyd og ikke den der ømhed hvor jeg altid følte trang til at strække mig eller hæve skuldrene.

Mine nakkesmerter er væk og mit syn er blevet bedre!

Mine nakkesmerter er væk. Mit syn er blevet bedre. Min hukommelse bedre. Jeg har mere energi. Rynkerne er aftagne! Min hud er mere glat. Psoriasis og kløe i hovedbunden er kraftigt aftaget.

At ASEA har formået at stabilisere Redox Signalmolekyler uden for kroppen er, at gøre det som videnskaben sagde var umuligt, til at være muligt.

Videnskaben bag ASEA

https://aseascience.com/

Hvad er ASEA

Redox signalering har en central betydning for alt liv på planeten.

Vi fødes med redox signalmolekyler i vores celler. De er med til at beskytte, reparere og erstatte celler. Fra vi er 12 år mindskes denne proces.

For over 20 år siden opdagede en gruppe læger, ingeniører og forskere en navnebeskyttet metode til at skabe redox signalmolekyler udenfor kroppen.

Dette arbejde skabte den teknologi, der udgør grundlaget for ASEA, idet den gør det muligt at tilføre kroppen perfekt afbalancerede og stabiliserede redox signalmolekyler, der er nødvendige for at sikre balance og sundhed i vores celler.

Ud fra denne grundlæggende teknologi har ASEA’s videnskabsmænd og forskere forbedret og udvidet denne navnebeskyttede proces, hvorved disse redox signalmolekyler er blevet yderligere stabiliseret og gjort kommercielt tilgængelige for forbrugere over hele verden.

Siden ASEA er kommet på markedet, har disse videnskabsmænd fortsat deres undersøgelser af de gavnlige effekter af ASEA på menneskelegemets celler, væv og organer.

ASEA er stabile og perfekt afbalancerede redox signalmolekyler

ASEA er stabile og perfekt afbalancerede redox signalmolekyler, der er opslæmmet i en ren saltopløsning – de samme molekyler, der findes i menneskets celler. Det betyder, at det er helt naturligt skabt, på samme måde som vores celler skaber dem, hvert split sekund inde i vores 75.000 milliarder celler. 

Redox signalering er en funktion, der har en central betydning for alt liv på planeten. Redox signalmolekyler skabes i hver celle i kroppen, og de er livsvigtige for immunforsvaret og for cellernes helbredelsesmekanismer. De er også af så afgørende betydning for livet, og uden dem ville vi dø indenfor få sekunder.

Redox signalmolekyler er livsvigtige for immunforsvaret og for cellernes helbredelsesmekanismer.

En passende forsyning af disse redox signalmolekyler muliggør helbredelse af cellerne: beskadigede, dysfunktionelle celler svinder bort, og sunde, vibrerende celler tager over.

Der er næsten ikke den ting på Jorden, der er så sikker for kroppen som ASEA. Det er mere sikkert end vand fra hanen, kildevand eller alkalisk vand.

ASEA har nul toksicitet.

Der er blevet brugt mere end 5 millioner Dollars på at test ASEA, og alle resultater viser, at ASEA er sikkert for alle væv, alle organer og alle systemer i kroppen.

I disse undersøgelser blev der også testet for en lang række negative virkninger, herunder endotoksicitet, cytotoksicitet, genotoksicitet, returmutation, kromosom-afvigelser og akut toksicitet. Denne omfattende test af et færdigt produkt er noget, der er uhørt i forbindelse med kosttilskud. Hvorfor? Fordi det er dyrt! Hvem har lyst til at bruge 5 millioner Dollars eller mere på undersøgelser, der vedrører sikkerhed? ASEA er 100% sikkert at indtage og optages igennem slimhinderne.

Hver en flaske, enhver dosis og enhver lille dråbe ASEA giver dig store fordele, samtidigt med at det er 100% sikkert for din krop. Redox signalmolekyler er livsvigtige for dine cellers sundhed.

Din krop skaber dem selv. Men fra 12-års alderen producerer vores celler færre og færre af disse molekyler. Livet igennem påføres vi også en masse forurening og større eller mindre traumer, der giver en ubalance i vores egen produktion af redox signalmolekyle.

ASEA er verdens eneste kilde til erstatning af redox signalmolekyler.

Hvis dette har din interesse, kan du kontakte mig NU

og du kan købe via linket her under

Få din krop i balance.

Uafhængig testinstitut Link i foto

BioAgilytix Labs, Inc., er et uafhængigt testinstitut, der har specialiseret sig i bioanalyse af store molekyler til farmaceutiske og bioteknologiske virksomheder. Hovedkvarter i Research Triangle Park, North Carolina, BioAgilytix er førende indenfor “outsourcede laboratorietjenester”, der udvikler, optimerer og udfører bioanalytisk test, tredjepartsvalidering, understøtter farmaceutisk opdagelse, præklinisk og klinisk udvikling og fremstilling.

Som en førende kontraktforskningsorganisation (CRO lab), giver BioAgilytix videnskabelige innovatører mulighed for at udvikle og levere  biologiske innovationer gennem deres ekspertise inden for cellebaserede assays, biomarkører, immunogenicitet og farmakokinetik.

ASEAs produkter bliver testet af Bio Aqilytix Laboratories. I Danmark, er det dog ikke tilladt, at have dette stempel med “Redox Certificeret” på vores flasker, da vi her i Danmark kun må skrive, hvad produktet er lavet af og ikke, hvad indholdsstoffet er, da redox signalmolekyler kan have en medicinsk virkning på kroppen. 

Hvad siger fødevarestyrelsen, link i logoet

Hent sikkerhedsstudie

https://files.builder.nu/4e/67/4e67ae43-55e4-4a6e-9fed-6b3f89204f56.pdf

Hent videnskablig validering

https://files.builder.nu/2d/72/2d72f426-7e3a-4562-8ac3-ab7d7206ff1d.pdf

For any other language press here https://feelgoodnow.myasealive.com/

Du kan også søge og læse mere om videnskaben på https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=redox+signalmolecules