Bevidst indretning, med farver og materialer
                                                                             -  som understøtter dine mål

Du tænker ikke over det, du gør det bare. Blander varmt og koldt vand til den perfekte temperatur.

Du skruer også bare op og ned for lyset så det passer til den stemning du vil have.

Bevidst indretning er nøgler til at få mere af det du drømmer om, koncentration i arbejdsværelset, et soveværelse du kan slappe af  og lade op i, helbred, kærlighed  og harmoni i familien.

Hvordan vil du have at DIT hjem støtter dig?

Både farver, materialerne og placeringen af dine møbler har betydning for hvordan du føler dig hjemme (eller på kontoret). I Feng Shui bruger man netop farverne, materialerne og placeringen af møbler og dekoration til at forstærke og tiltrække mere af det man ønsker – eller afdæmpe det som ikke fungerer.

Vælger du trægulve, tæpper eller fliser? Er køkkenbordet af træ, granit eller en zinkbordplade? Sidder du bedst på en metalskammel, en lædersofa eller et lammeskind.

Ud fra den forståelse at alt er energi og at alt hænger sammen - så afgiver og modtager vi også energi til og fra de materialer vi omgiver os med.

Det er meget individuelt hvad vi har behov for og hvor i livet vi befinder os men det fantastiske er, at vi helt bevidst kan vælge at påvirke den retning, vi ønsker vores liv skal tage – og vi kan forstærke det med farver, mønstre, materialer og placeringer.

Lidt lige som i astrologi så kan jeg, ud fra plantegningen af din bolig, se/læse/udregne i hvilke livsområder der kan være ubalance.  Og det er efter De 5 Elementer, at jeg vejleder i farver, materialer og placering af møbler og dekoration.

Jeg indretter efter din personlige stil, lytter til dine ønsker og mål og vejleder dig efter min erfaring og kendskab til farverne og materialernes betydning.

Det er simpelthen så vigtigt at du elsker dit hjem og alle værelserne!

Lige fra du ser din hoveddør og træder ind i din entré til du laver mad i køkkenet og slapper af i stuen. Det skal ud over at fungere også skabe trygge rammer samt produktiv og kærlig energi. Jo mere du elsker dit hjem, jo gladere er du for at være der og denne glæde spredes positivt i alle andre områder af dit liv. 

Du skal kunne blive inspireret til kreativitet om det er leg, madlavning, sex eller lektielæsning! 

Dit hjem enten styrker eller hæmmer din personlige udvikling.

Jeg rådgiver ud fra de målsætninger I har for hjemmet

Ring for mere information.

Det koster 1990 kr. for en målrettet afbalancering med gennemgående vejledning til hvordan du kan indrette dig med farver, former, tekstiler og materialer. ​

Jeg guider dig over skype og kommer selvfølgelig også hjem til dig, hvis du ønsker yderligere Feng Shui hjælp til din indretning.

Send din plantegning via Email: info@rundhharmoni.dk. Du betaler via bankoverførsel eller MobilePay.

 Ydermere kan du sende din fødselsdato og årstal, så udregner jeg dit personlige Feng Shui element så du præcist ved, hvilke farver og former du kan bruge i dit tøj og smykker for at upgrade din situation til det du drømmer om - du er i dig selv et omvandrende 3d visionboard altså drømmetavle! 

Dit personlige Feng Shui element

udregner jeg efter din fødselsdag og dit fødselsår, det koster kun 449 kr.

Send din plantegning via Email: info@rundhharmoni.dk. Du betaler via bankoverførsel eller MobilePay

Få din bolig og dit tøj til at støtte dig til et bedre helbred, motivation, arbejde, kærlighed, økonomi og succes.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.