Uncategorized

Sådan fik jeg bedre søvn på kun 7 dage!

Stå nu op og få noget ud af dagen!

Jeg er træt

Jeg vågner ved den mindste lyd og hver gang jeg vender mig…

Det her er min historie om hvordan jeg gik fra at sove alt for meget, til nu at sove mindre, meget bedre og være frisk når jeg vågner! Jo jeg er frisk og aktiv om dagen! men jeg har altid haft svært ved at komme ud af sengen og altid kunne sove alt for mange timer.

Skulle jeg bare tage mig sammen?

Var det bare et spørgsmål om beslutning og vilje?

Jagten på harmonien startede for mig med oprydning og indretning af mine fysiske omgivelser. Jo mere jeg fik ryddet op i det fysiske jo mere fik jeg behov for også at rydde ud i de gamle forestillinger om mig selv og hvem jeg er.

For jeg vil være hende den sunde, den glade, den friske der får masser ud af min tid og mit liv. Jeg vil skabe forandring og opmuntre andre til det samme. Det som ofte var min stopklods, var at jeg var træt. Kender du det?

Jeg mener helt sikkert at det starter med at tage en stærk beslutning om at ville noget andet. Det kræver også vilje og mod til at tro på at jeg selv kan ændre mine vaner og tendenser. Kender du det? Hvem er jeg og hvordan vil jeg leve mit liv?

I 2009 gik jeg fra at være ryger til ikke ryger. Så blev det kaffe uden mælk og lidt efter lidt er det blevet til en ny nærende kost uden mælkeprodukter, æg og hvede og i lange perioder også uden alkohol og sukker.

Jeg har skiftet livsstil.

Jeg har virkelig anstrængt mig for at komme tidligt op og jeg har prøvet alle mulige måder for at snyde min hjerne og krop til at stå tidligt op – men min krop ville altid gerne ligge længere i den dejlige varme seng.

Mañana som de siger her i Spanien hvor jeg nu bor. Men hvorfor udsætte til i morgen, når momentum det er NU

Hvordan ville dit liv se ud, hvis du kunne kunne få en bedre søvn? Jeg sov for meget men du sover måske for lidt?

Trods mine kostændringer, utallige behandlinger, aktive livsstil, dans og yoga så var jeg alligevel i ubalance i kroppen. Jeg var træt hver morgen og har fortsat kunne sove (pinligt mange) timer væk

Der er 5 ting vi skal have dagligt

Vand

Vitaminer

Olie

Salte og

Redox Signalmolekyler

Du kender helt sikkert godt til de 4 første men vidste du, at redox signalmolekyler er livsnødvendige for balance i vores krop og at uden dem, vil vi falde sammen og dø!

Jeg vidste det ikke!

Siden oktober 2019 drikker jeg kosttilskud af redox signalmolekyler. Jeg bruger også en gel med de samme redox signalmolekyler. Jeg købte produktet fordi jeg havde nakkesmerter og kløe i hovedbunden! men så var det at jeg allerede efter 7 nætter vågnede op og var frisk, efter blot 7 timers søvn.

Bedre søvn på 7 dage!

Den bedste nattesøvn længe. Jeg havde sovet som en sten som man siger, intet hørt og ikke lagt mærke til en enste gang at have vendt mig. Jeg havde sovet og jeg vågnede frisk.

Det er så vildt. Og det fortsætter.

Jeg falder let i søvn. Jeg sover. Og jeg vågner frisk.

Jeg ved godt det lyder vildt, og det er det også. Det har fuldstændig ændret mit liv og derfor bliver jeg simpelthen også nødt til at fortælle dig om det.

Redox signalmolekyler genopbygger og udskifter skadet celler i kroppen.

Redox signalmolekyler er 100% naturlig og 0% toxic

Siden oktober 2019 drikker jeg ASEA signalmolekyler dagligt.

Lyder det som noget for dig?

Renu28 Gel. Redox Signalmolekyler er fuldstændig fundamentale i forhold til reparation og udskiftning af celler. I bund og grund virkelighedens ungdomskilde.
Her på Australsk 🙂

Du kan kontakte mig så vi kan få en snak om dine udfordringer. Du kan også læse mere om redox signalmolekyler her

Momentum er nu. Er det nu du beslutter dig for at få det bedre?

Jeg støtter dig hele vejen. Hvis du er klar til forandring.