Oprydning, orden, praktisk

3 Praktiske tips fra Spanien

Du har helt sikkert set den i gadebilledet - i byen og i forstæderne! Du har helt sikkert også en mening om den og en fordom...  den super smarte og drøn praktiske indkøbsvogn på hjul.

More...

Hvorfor slæbe sig en pukkel og en skæv hofte og hvorfor betale for de dyre poser i supermarked? Man kan endda få cityshopperen (som den også bliver kaldt) med køletaske i, helt genialt synes jeg (allerede for 20 år siden da jeg var gravid (i Madrid) og købte min første), de kolde varer hold jo endda til et café besøg på vejen hjem! Heldigvis kan man godt finde nogle smarte herhjemme som også har de praktiske detaljer som "trappe-hjul" og "køletaske" - så med mindre du får dine varer leveret er det måske en idé at anskaffe dig en cityshopper?

Min taske står aldrig på gulvet, aldrig! I følge den 4000 år gamle kinesiske filosofi Feng Shui mener man, at værdigenstande som tasker, penge, jakker osv. ikke skal stilles på gulvet hvor vi træder med vores sko og fødder. Vi må ikke nedgøre vores værdigenstande men passe forsvarligt på dem. Når jeg er på café, restaurant eller andre steder hvor jeg skal stille min taske fra mig, finder jeg altid min taskekrog frem og hænger min taske på bordet. Det er pladsbesparende og jeg kan altid have et øje på taske så det er faktisk også godt mod taske tyveri. I Spanien fandt jeg mange flotte at vælge imellem, også på nettet findes de og ellers kan du jo tage et smut forbi hos Louis Vuitton!

Brillesnoren.... njjaaa sagde min kære nabo, helt ærligt det er for gamle damer! Nops det er det overhovedet ikke. Det er for alle os som kun bruger briller ind imellem. Os som tager brillerne på for at læse det med småt, os som ikke orker rende rundt og lede efter brillerne fordi vi lige skal læse noget...! Brillesnoren er mega hot i syden (mega feminin) og faktisk også i Norge (har jeg ladt mig fortælle). De findes med perler og blomster og i alle verdens farver. Det er ærlig talt drøn praktisk, nemt og smart. Men det er kun for de SMARTE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *